Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

                                          Kuvahaun tulos haulle ilmaise ruusujen kuvat               

                                                       

 

              KIITOS OSIO

 

 

VEERAHEPOT

En voi käsittää miten jaksat muiden ihmisten takia kirjoittaa niin ihania kirjoja. Onhan se sun ammatti mut aivan täydellisiä kirjoja. Emme voi käsittää kuinka suuren työn takana nämä kirjat on. Toivottavasti et lopeta ikinä Nummelan ponisarjan kirjottamista, koska elämästä tulee tylsää ilman niitä penan raivoamisia Hannun ja karin keksinnöille ja kikkaa ja repeä ja päkäki on aivan mahtava. Nauran aina maha kippurassa ja kaikki kysyy mikä on niin naurettavaa ja sanon et tää kirja. Oot Merja vaan niin paras. Elä lopeta koskaan.❤ (jos ihmiselle vois antaa kuolemattomuuden antaisin sen sulle et nää kirjat ei loppuisi ikinä)

 

Ansku-01

Nummelan on ihan paras kirjasarja,luin ensimmäisen kirjan vuonna 2011 ja jäin aivan koukkuun heti :) Olen lukenut jokaisen Nummelan,uusinta lukuunottamatta. En aloittanut lukemaan sarjaa järjestyksessä,luin ensimmäisenä Finholmin kirouksen. Arvaa mitä? En ollut juuri yhtään hevosista kiinnostunut ennen kuin aloin lukea tätä sarjaa, kirja kirjalta kiinnostukseni hevosiin ja ratsastukseen kasvoi ja aloin lukea muitakin hevoskirjoja. Aloitin myös ratsastuksen vuoden 2011 lopulla ja matkanvarrelle on mahtunut useampi eri hoito/liikutushevonen ja yli 20 starttia este ja koulukisoissa. Tästä ihanasta harrastuksesta saan kiittää todellakin Nummela sarjaa ja Merja Jaloa! Alunperin en alkanut Nummeloita lukemaan kiinnostuksestani hevosnirjoihin vaan Finholmin kirouskin kuulosti niin jännältä että luin sen. Ja siitä se sitten lähti,hevosharrastus ja Nummeloiden lukeminen <3 Ajattelin että voisi alkaa lukemaan sarjaa uudelleen läpi...!

 

Suomenhevosfani

Kiitos Merja sinulle, että olet kirjoittanut mahtavana kirjailijana tämän sarjan. Ilman sinua, emme olisi saaneet kokea mahtavia lukukokemuksia, itkien, nauraen, iloiten tapahtumista. Osaat kirjoittaa hyvin, sekä sinulla on uusia juonenkäännöksiä sopivissa kohtaa. Vielä kerran lämpimät kiitokset!

HEPPAA

Nyt en ole kerennyt lukea niin kamalasti nummeloita, mutta Nummelat pysyvät nyt ja ikuisesti lähellä sydäntäni. Nummelat ovat rakkautta <3 Ne ovat koukuttavia ja niissä on mahtava juoni,mahtavat henkilöt ja numero ykkösenä on tietenkin meidän rakas,ihana,kultainen MERJA JALO itse kirjailija. Kiitän sua niin paljon kun olet kirjoittanut näitä kirjoia,ilman näitä kirjoja en lukisi paljonkaan enkä kadu ollenkaan että aloitin lukemaan.EN olisi kokenut jännittäviä seikkailuja mielessäni toki. Olen sanaton.Olet aivan ihana ja kultainen. Olet PARAS!!! Ilman näitä kirjoja elämä olisi aivan erillainen, en olisi saanut kokea sitä jännitystä jota saan kokea niissä kirjoissa,ihailen Repeä,ihailen Kikkan rohkeutta, saan nauraa Hannun ja Karin metkuille maha kippurassa,samoin Päkän jutuille välillä,Penankin huvittaville ideoille on hauska nauraa.

Kiitän sinua juuri SINUA Merja Jaloa näistä kirjoista ja kaikesta. Olet niin tärkeä minulle ja muille että en osaa sanoin kuvailla. Olet kultaa.
Iso ja lämmin halaus minulta sinulle!

 

 

Merja! ❤ Olet maailman parhain kirjailija. Suurin osa kirjoista mitä luen ovat sinun tai Marvin kirjoja. Iso ja lämmin kiitos Sinulle Merja. ❤ Lähes puolet elämästäsi olet kirjoittanut Nummeloita. Se on iso suoritus. ❤ Olet meille kaikille kuin toinen äiti. Ilman sinua en unelmoisi Repestä, ihailisi Kikkaa, nauraisi Penan jutuille ja pääsisi tutustumaan tallille. (Mielikuvituksissa tietenkin :D). Kaikki seikkailut ovat kuin itse olisi siinä mukana. Merja olet yksinkertaisesti parhain. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Haluaisin kovasti nähdä Sinut! ❤❤❤❤
Halit ja pusut Sinulle. ❤

Pohjanmaan tyttö❤

 

 

 

Olen tehnyt Nummela-sarjaa 39 -vuotta, mutta en ole vielä koskaan saanut tällaista viestiä kirjoistani. Lämmin kiitos näin upeasta hienosta ihmisestä, jotka muistavat kirjailijaa. Teidän vuoksenne työtä jaksaa tehdä vielä monta vuotta.

 

                 Kiittäen, Merja Jalo

 

Nimi: Hevonkuusi
IP: 85.76.167.160
Ylläpito: [ Muokkaa vastausta | Piilota | Poista ]

25.02.2016 20:28

Merja sinä olet kerrassaan upea ihminen! Olet luonut meille täysin toisen maailman, kodin ja ystävät, ne kaikki tunteet mitkä koemme ilon, surun, voiman ja sen kiihkon mikä syttyy sydämeen lukiessamme. Olet luonut jotain sellaista joka ei poistu mielestämme ikinä. Lukemisen huuma kuljettaa meidät kirjan sisälle, talliporukkaan joka vetää meidät seikkailuihin, laukkaamaan pitkin niittyjä, hevosten läheisyyteen, kilpailuihin, Linnavuoreen ja Ponisaareen, Itketyssuolle, Lehmuskujalle ja sieltä ympäri maailmaa. Romansseista, sukuriitoihin . Suljettuamme kirjan kannet kiinni, ensin tuntuu tyhjältä ja sen jälkeen tajuaa taas kuinka paljon yksi kirja merkkasi. Nummela on meille kuin toinen koti, saamme kokea lukiessamme ihan oikeita tunteita ja omia ajatuksi, luomme omaa maailmaa, sinä Merja annat meille siihen mahdollisuuden. Arvostamme työtäsi, olet meille kaikille kuin toinen äiti. Olet meille kaikille tärkeä!

 

SAGA

Merja. Kiitos Siulle. Oot ihana. Mie luen usein kirjojas. Aina kun luen kirjoja tuntuu, että se on juuri sillä hetkellä luettava loppuun. Niin on joskus käynytkin. Kun lukee kirjan loppuun tullee tyhjä olo ja varsinkin nyt kun lähikirjasto on kiitti. Merja, Siun kirjasin ovat minulle aina lähellä sydäntä. Kaikki raukkaus, huumori, hevoset, tallin lämmin tuoksu ja seikkailut. Kaikki ne. Kiitos Merja Siulle. Voisin kehua Siua ja kirjojas loputtomiin. Olet paras. Lämmöllä, ja rakkaudella Siua muistaen Saaga ❤
P.S. Vaikka kirjoja on aika paljon niitä ei ole koskaan liikaa. Lupaan ostaa kirjojasi. Kirjat ilahduttavat miua. Ne ovat todella mukaansatempaavia ja helppolukuisia. Tuntuu kuin itse olisi seikkailuissa mukana

 

Pohjanmaan tyttö

Jippii... Vihdoinkin löysin Tulta kavioissa-kirjan. Monta viikkoa olen sitä etsinyt. Aivan mahtava kirja. Oli ihana käpertyä pihalle riippukeinuun ja juoda appelsiini-Jaffaa jäähileillä. Merja on kehittynyt kirjoissaan tosi paljon. Mahtavaa hyvä Merja. <3. Jatkoa vaan.

ViLli VaRSa

Voi että oot ihana Merja kun kirjoitat meille näitä MAHTAVIA Tyttöromaaneita.Emme voi sanoin kuvata millaista on lukea nettisivuilta ja kirjan sivuilta tätä korvaamatonta tekstiä minkä sinä kirjoitat.Olet luonut meille ihan toisenlaisen maailman,maailman jossa ei tarvitse pelätä mitään ja voi sulkea muut ajatukset mielestä ja lukea niin paljon kirjoja kun haluaa.Tämä maailma on myös niille jotka kärsivät kivuista ja muusta.Sinua ei haittaa eikä koskaan tule haittaamaan sellaiset seikat, vaan olet aina kun kirjoitat jotain,niin olet siinä sydämmelläsi mukana.Kiitos, Näistä harvinaisen mahtavista kirjoista.

 

Juhannustyttö

Meidän kaikkien lukijoiden tulisi olla Merjalle tosi kiitollisia jo ensinnäkin siitä, että hän kirjoittaa meille aivan mahtavaa ja parasta kirjasarjaa, jolle ei näytä vieläkään tulevan loppua, ja siitä, että hän jaksaa vielä ylläpitää sivustoa meitä varten, joka vaatii varmasti paljon aikaa. Ihanaa, että jaksat Merja käyttää aikaasi tähän kaikkeen! Tämän viestin kirjoittaminen tuskin vei edes yhtä pikkiriikkistä murto-osaa siitä, miten paljon sä olet käyttänyt aikaa meille lukijoille. Pakko kehua vielä, että en ole koskaan nähnyt kenenkään muun kirjailijan ylläpitämää sivustoa, jolle kirjoittaisi vielä tarinoitakin. Olen aina ihaillut sinun kirjotustaitoasi ja tulen aina ihailemaankin, Merja. Iso kiitos ja kumarrus Merja Sinulle siitä, että olen saanut kirjojesi kautta kokea jännitystä, romantiikkaa ja ratsastuksen riemua! Olet yksinkertaisesti paras kirjailija ja Nummelan ponitalli paras kirjasarja.
Terveisin Juhannustyttö

 

SAAGA

Juhannus: Oon Siun kanssas vain niin samaa mieltä. Merja on koko maailman parhain kirjailija. Kiitos ihan oikeesti että oot tekemässä maailman parhainta kirjasarjaa. Ja keksit niin elävän tuntuisia henkilöitä/eläimiä. Välillä tulloo ajatelleeks että miltä tuntuukaan kun Sie Merja lopetat Nummelat. Aina kuin menen kirjastoon laukku on pullollaan Nummeloita. Jotkut on jopa niin hyviä että ne pitää lukea kahdesti joskus jopa kolmestikin. Varsinkin ne joissa Repe esiintyy melkein koko ajan... ❤ Mutta lämmöllä muistaen Merja Siua ja oottelen täällä uutta kirjaa kuin kuuta nousevaa.

 

 

HEVONKUUSI

Merja sinä olet kerrassaan upea ihminen! Olet luonut meille täysin toisen maailman, kodin ja ystävät, ne kaikki tunteet mitkä koemme ilon, surun, voiman ja sen kiihkon mikä syttyy sydämeen lukiessamme. Olet luonut jotain sellaista joka ei poistu mielestämme ikinä. Lukemisen huuma kuljettaa meidät kirjan sisälle, talliporukkaan joka vetää meidät seikkailuihin, laukkaamaan pitkin niittyjä, hevosten läheisyyteen, kilpailuihin, Linnavuoreen ja Ponisaareen, Itketyssuolle, Lehmuskujalle ja sieltä ympäri maailmaa. Romansseista, sukuriitoihin . Suljettuamme kirjan kannet kiinni, ensin tuntuu tyhjältä ja sen jälkeen tajuaa taas kuinka paljon yksi kirja merkkasi. Nummela on meille kuin toinen koti, saamme kokea lukiessamme ihan oikeita tunteita ja omia ajatuksi, luomme omaa maailmaa, sinä Merja annat meille siihen mahdollisuuden. Arvostamme työtäsi, olet meille kaikille kuin toinen äiti. Olet meille kaikille tärkeä!

 

 

Nimi: karifani<3
IP: 188.67.5.164
Ylläpito: [ Muokkaa vastausta | Piilota | Poista ]

18.06.2016 23:35
Moi vaan! Pidin paljon Älä luovuta, Nea -kirjasta. Se oli jotenkin muista poikkeava, sellainen todentuntuinen, johon osaan samaistua hyvin paljon. Merja kirjoittaa hyvää ja viisasta tekstiä :)Olen aina pitänyt Nea -kirjasarjasta, koska siinä kaikki ei olekaan niin täydellistä, mutta asiat ratkeavat aina. Huomaa kyllä, että Merjalla on intohimoa kirjoittaa!

 

 

Sanni 82

Kiitoksia mielettömästi ihanista lukuhetkistä lapsuudessani ja nyt aikuisenakin kun sain omia lapsia ja tytärkin aloitti lukemaan Nummelan ponitalli sarjaa, olen jo kerran lukenut uudestaan kaikki kirjat ja koko ajan odotan uuden kirjan ilmestymistä =) Aina kirjat on yhtä jännittäviä lukea, ainut et nykyään ne lukee ihan liian nopeasti :D

 

 

Kikka- ja Repe fani

 

Tulta kavioissa kirja oli niin IHANA!!! En voinu laskee kirjaa käsistä paitti pullan ajaksXD Muuten luin ihan yhdeltä istumalta. Suosittelen kaikille! Ja Iso KIITOS Merjalle tästä IHANASTA kirjasarjasta. Ei tää mun pieni elämä ois mitään ilman Nummeloita! Siitä kiitos sulle!

 

Juliet

En oo koskaan löytänyt niin hyväää kirjasarjaa!IHAN MIELETÖNTÄ!Aina mää luin vain kahden kirjasarjan kirjoja.Mulla ei oo tarpeeks rahaa uihin kirjoiĥin.

 

Vire ja Kamu

Hyvään nimipäivää Merja.Ilman kirjoittamiasi kirjoja en olisi varmaan koskaan kiinostunut kirjoista,mutta ensimmäisen Nummelan luettunani en ole voinut lopettaa.Nummelat ovat opettaneet ystävyydestä ja varsinkin rakkaudesta ja miten tärkeää on pitää toisesta kiinni.Kirjojasi lukiessa tuntuu elävästi että olisi itse mukana seikkailemassa.Odottaen innolla tulevia kirjoja ♡:llä VirejaKamu

Eveliina. Love

Apuaaa!! Sain luettua sen uusimman tulta kavioissa jo. MÄ EN MALTA OOTTAA SEURAAVAA!! Se oli niin jännää! Merja. Sinä olet aivan mahtava kirjailija, toivottavasti kirjat pysyvät vielä pitkäänkin yhtä jänninä. Itse etsin monta vuotta jännää kirjasarjaa, ja nyt olen aivan innoissani tästä sarjasta. Sun kirjat on vaan niin hyviä ja jänniä. Aivan mahtavaa työtä Merja! Toivottavasti tätä jatkuu vielä monta vuotta.

 

Eltsu

Hyvää nimipäivää M-E-R-J-A!
M:mahtava
E:erinomainen
R:ratsastus asiantuntija
J:järjettömän hyvä kirjailija
A:antelias,aurinkoinen,avulias ,
aivan upea ihminen.

 

Heppaaa

Ponifani: veit sanat suustani.Merja sinua ei voi sanoin kuvailla kuinka tärkeä olet meille.Ilman nummeloita en varmaankaan lukisi paljonkaan.Kuvittelen paikat ,henkilöt ja kaikki muutkin joten mielikuva on ainakin.Luen siis joka päivä nummeloita, en silloin kun ei ole nummeloita mutta muuten ihan joka päivä.Hyllyt täyttyy nummeloista ja aina kun on ilmestymässä uusi kirja odotetaan kuin kuuta nousevaa, päivät ja yöt,illat ja aamut.Tällä hetkelläkin olen niin kiitollinen että sinun laisesi kirjailija on olemassa.Kun löysin nummelat tajusin että nämä kirjat on se minun juttu ja jäin melkein heti koukkuunMikään kirja tai kirjailija ei korvaa sinua.Olet aina meidän sydämmissämme Merja.Olet iiiiiiiiiihan PARAS MERJA!!!KIITOS KIITOS vielä kerran.
 

Oon niin onnellinen ja iloinen että luen nummeloita koska:
1.Mä tuun aina hyvälle tuulelle (varsinkin kun on uusi kirja ilmestynyt)
2. päivä piristyy
3.Huolet unohtuu kun luen niitä
4.Missään muussa kirjassa ei ole yhtä koukuttava juoni,esim: olen huomannut (ja varmaan muutkin) että nummelan lukijoita ilmestyy edelleen uusia ja uusia ja he ovat jääneet siihen koukkuun. Vaikka olen lukenut nummela-sarjaa jo kaksi ta jopa yli kaksi vuotta niin en koskaan kyllästy niihin.Mä RAKASTAN Nummelan ponitallia!!!!Ne on koukuttavia...
Juliet onko sinulla nummelaa luettavana (siis nyt kun olet sairas) ??
Itse jos olisin kipeä ja ei olisi Nummelaa Ponitallis luettavana päivä olisi synkeä ja tylsä.Lukisin oikeasti koko ajan niitä ja tunnit kuluisivat hujauksessa.En malta odottaa että Salaperäinen huuto ilmestyisi!!
Merja olet KULTAINEN ja myös KULTAA meille Nummelan ponitallin lukijoille.Toisten mielestä esimerkiksi jalkapallo tai joku muu juttu on heille tärkeää,mutta meille Merja on TOOOOOOOOSI tärkeä. Me lähdetään noin viikon päästä luokkaretkelle ja sinne otan ihan varmasti Nummeloita mukaan.Mikään ei minua pysäytä niitä ottamasta mukaan.Ne on mulle (voisikohan sanoa) ELINTÄRKEITÄ!!! :) :) :)

Minulla saattaa välillä ilmestyä tällaisia kehuja kuinka hyvä Merja on, mutta ihan tosi tämän kirjoittaessa en malttanut pysyä paikallani vaan teki mieli hyppiä ja huutaa ja kiljua onnesta että kuinka paras Merja on ja kuinka tärkeä hän on minulle ja muille, myös että kuinka tärkeät nummela kirjat on.:):):)Mahtava oot sä Merja:)

 

 

Ponifani

Siis mä oikeesti en tietäis mitä tekisin ilman Nummeloita. Rakastan joka ikistä kirjaa ja kirjojen henkilöitä ja hevosia ja erityisesti sinua Merja. Minä en voi kuin ihailla tuota kirjoitus taitoa, itse en pystyisi samaan vaikka harjoittelisin tuhat vuotta. Kaiken lisäksi olet kirjoittanut tätä kirjasarjaa jo 174 kappaletta, kaiken lisäksi monta muuta kirjaa. Olet niin ihana ihminen, ja ihailen sinua todella paljon. Olet vain yksinkertaisesti maailman ihanin ihminen, ja näen Nummelan tallin, henkilöt ja hevoset mielessäni. Olet vaan niin upea ihminen etten sanoilla voi kuvailla!

Tämän tekstin tarkoitus oli osoittaa sinulle että olet upea ihminen ja haluan kiittää sinua kaikkien Nummela-fanien puolesta. Joten eipä muuta kuin KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS JA TUHANNESTI KIITOS!

 

Niittyjen Tyttö

Ennen Nummeloiden lukemista en nauttinut niin paljoa lukemisesta ja lukemiseni oli harvinaista ja hidasta.Sitten löysin sun kirjat ja kerronta oli niin hyvä että sen lukeminen sujui tosi hyvin! Nykyään en pysty edes irottamaan silmiäni kirjoista varsinkaan sinun.Opin myös nauttimaan siitä mitä luen.Iso kiitos! :)

Jossu

Muistin kun aloitin nummeloiden lukemisen; luin ensimmäisen nummelani 8 vuotiaana. Kirja taisi olla surmanhyppy. En ymmärtänyt kirjasta mitään, mutta kerroin siitä kaverilleni. Aloimme lukea kilpaa ja pian yhteiseksi unelmaksi tuli kirjojen kirjoittaminen.
Ihailemme sinua Merja. Joidenkin ''malli kuvana'' voi toimia laulaja, näyttelijä tai muu julkisuuden henkilö, mutta meille sinä toimit esimerkkinä.
Eläydyn ainakin itse kirjoihin niin, että jos vaikka Repe suutelee jotain muuta kuin Kikkaa, niin silloin voisin vaikka kiljua ''että maailma on epäreilu'' tai että ''Repe ei voi tehdä noin.''
~Kiitos Merja että kirjoitat Nummelan ponitallia ja toivon ettet lopeta nummelaa pitkään aikaan ja että esimerkiksi lapseni saisivat lukea kirjoittamiasi kirjoja~

 

 

Fiat-fani

Voi kiitos Merja kun kirjoitat meille tätä ihanaa sarjaa! En kestäisi jos tätä sarjaa ei olisi olemassakaan! Sinun kirjojesi kanssa ei tule yhtään tylsää, kurja tempaisee heti mukaansa! Jos saisin tavata sinut, Merja, olisin pyörtyä onnesta. Olen lukenut koko sarjan jo monta monituista kertaa, mutta ne ovat aina vain yhtä jännittäviä ja hauskoja ja ihania. Olen todella kiitollinen sinulle tästä kirja sarjasta!


Kikka>3
    

Tuo on täysin totta! Ei voi olla tuota enempää totta! Seikkailut mitkä koemme nummelan tallin hevosten ja ihmisten kanssa on unohtumatonta! Sitä ei saa mielestä yrittämälläkään. Jos kirjassa itketään mekin itkemme jos kirjassa nauretaan mekin nauramme jos kirjassa rakastetaan Merjan Kirjoja mekin Rakastamme niitä.
    

 

hepaaa

Toi on täysin totta. Kirjan tapahtumat voi kuvitella niin hyvin.Toista tällaista kirja sarjaa ei ole, ihan paras. Heti kun on lukenut yhden kirjan loppuun niin sitten pitää aloittaa toinen kirja. Nää kirjat on iiiiihannnn parhaitaaaaa. Merja oot paras.


    
PoNi

Niin on! Välillä tunnen että olen osa kirjan juonta ja tarinaa... ?

Saalistaja kirjan olisi pitäisi voittaa jo kättelyssä... Minun mielestäni yksi parhaita nummeloita. Merja osaat kirjoittaa sellaisella tavalla kirjoja, että kun kuten yhden sivun täytyy heti lukee seuraavakin sivu. Jesse ja nummela-sarja on parhaita, koska sinä Merja olet kirjoittanut ne. Kiitos paljon, että kirjoitat mahtavia kirjoja. Ennen en tykännyt lukea, mutta asia muuttui kun olimme muokkasi kanssa kirjastossa. Sanoin opelle; en halki lainata mitään. Sitten hetken päästä ole toi minulle kirjan vasta raudikkotiellä. Kun olin lukenut sen minun oli pakko päästä kirjastoon hakemaan kirjoja. Siitä lähtien olen ollut Nummela fani enkä tee muuta kuin lue vapaa-aikani ja välillä jopa koulussa. Kiitos vielä kerran Merja että olet luonut Kikan, hänen perheensä ja kaikki muut Nummela kirjoissa seikkailevat henkilöt. En selviäisi elämässäni jos tätä kirja sarjaa ei olisi. Kiitos Merja! Olet tehnyt valtavan työn kirjojen eteen ja minä kunnioita sitä työtä... Kiitos!

Abigeil

Tämä mitä tänne on kirjoitettu: Merja olet paras ja ihana kirjailia jne jne
NIIN SE ON TOTTA!! <3 (miksi ei olisi :DD) Merja sä olet mailman ihanin :3 ja kyllä yritämme saada sinut itkemään ilosta. En itse pidä Jessestä mutta kaikilla oma makunsa! Mutta Nummela on niin ihana!! Joskus kun luen niitä vanhempia kirjoja joita en ole vielä lukenut niin joskus mulle alkaa tulla kylmiä väreitä jos alkaa jännittää :D. Ja mun lkempi kirja Nummeloista on Tuulinen torni. Mä muistan sen kokonaan ulkoo ja oon ehkä lukenu sen jo jotain kymmenen kertaa? Merja iso KIITOS kun olet olemassa. Iso KIITOS että olen OLEMASSA! Iso KIITOS että kirjoitat Nummelaa!
Jos joskus näkisin sut niin tulisin tulisin heti pyytämään nimmarin ja halaamaan sua.
Ja sanoisin: Kiitos
Paitsi vaan että en tiedä miltä näytät :DD
Mutta oikeasti...
KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS ja KIITOS!!!! Hyviä vointia sinulle, sudämiä ja haleja!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 

ELTSU

Haluamme, Me kaikki kiittää että olet jaksanut ilahduttaa meitä upeilla kirjoillasi ,
Ei siihen sanoja löydy emmekä me mitään lässyilyjiä puhu kaikki on täyttä totta!

Merja, kirjoittamasi kirjat ovat käsissäni kuin kultaa.
Kuvailet paikkoja ja ihmisiä kirjoista todella tarkkaan, niin että lukija saa mieleensä tarkan kuvan asioista.
En voi kuin ihailla tuota kirjoitustaitoa!
Olet hurmannut ihmisiä sukupolvesta toiseen, ja jaksat ilahduttaa meitä mahtavilla teksteilläsi ja kirjoillasi,
Se on uskomatonta!
Olet myös kirjoittanut nummeloita yli 170!,
Ja jaksat vieläkin keksiä uusia tapahtumia ja juonia sen kanssa täytyy olla paljon kekseliäisyyttä, mutta sitähän sinulla riittää!
Olen ihaillut sinussa tätä kaikkea , ja en pysty sanomaan kuinka paljon minä sitä arvostan.
Senpä takia haluan tämän viestin avulla yrittää sanoa:

Mahtavaa , olet uskomattoman lahjakas!
Ja ennen kaikkea KIITOS

 

Heppu

Merja mahtavia, suorastaan uskomattomia kirjoja sinulla . toivon että Repe ja Kikka olisi yhdessä eikä Kristian tulisi väliin .
muta se selviääkin kirjassa tulta kavioissa toivon mukaan ;) Hauskaa kevättä ja mukavia kirja hetkiä Merja !

 

Sussu

Kaikki noi on totta esim. Jos kirjassa nauretaan mekin nauramme ja jos kirjassa itketää niin mekin itkemme.
Mustakin tuntuu kuin olisin osana kirjan juonta ja tarinaa ne vaan on niin hyviä kirjoja.
En ymmärrä miten voit olla noin hyvä kirjailija, KIITOS!
En ole ennen lukenut noin hyviä kirjoja kuin Nummelat on.
on ne Jesse-kirjatkin yhtä hyviä. Vielä kerran KIITOS!
Vielä vähän lisää että muihin kirjoihin en eläydy niin hyvin kuin Nummeloihin ja Jesse-kirjoihin.

 

 

                                                                           

                                                            Kuvahaun tulos haulle ilmaiset ruusujen kuvat

                                                        

 

________________________________________________________________________________________ 

 

©2020 Nummelan Ponitalli - suntuubi.com